top of page

Hvem er jeg?

Med solen i skorpionen og tvillingen i ascendanten kan de, som ved lidt om stjernetegn, nok godt se kontrasten i min personlighed. Lige så let, udadvendt, snaksaglig og nysgerrig jeg er, lige så dyb, eftertænksom og indfølende er jeg også.

Siden jeg var ganske ung, har jeg været optaget af det spirituelle og psykologiske. Jeg elskede alt det der omhandlet astrologi og åndelighed, til at undersøge og forstå menneskers reaktioner og motiver for deres handlinger.

 

I mange år af mit liv levede jeg meget ydrestyret. Jeg mærkedede ikke mig selv, og ignoreret min sjæls stemme, som længdes efter mere selvkærlighed. Jeg skulle først og fremmest hjælpe mig selv, før end at jeg kunne hjælpe andre. Det skifte krævede, at jeg selv gik forrest, hvilket jeg gjorde med 100% dedikation, og som har været min vej de sidste 10 år. En komplet drejning, hvor jeg tog ansvar for min sårbarhed & sensitivitet, og lærte mig selv virkelig at kende. Efter dette skifte blev det meget klart for mig, at de indre værdier og den personlige udvikling betød langt mere for mig, end blot at gøre mennesker smukke, som ellers hidtil havde været min profession som klassisk frisør og kosmetolog. 

 

"Når du har healet dig selv, kan du være med til også at heale andre

-Nene Mollie Aagaard

9C350D60-0FF0-4684-AF36-C72A330BE857 2.JPEG

Har jeg altid været spirituel?

Ja... og nej!

Jeg er vokset op i et ateistisk eller ikke spirituelt bevidst hjem. Spiritualitet var aldrig noget, vi snakkede om. 

 

Jeg husker, at jeg som barn havde nogle oplevelser, når jeg lå i min seng om aftenen og skulle sove. Uden at vide præcis, hvad det var, så tænker jeg, med den viden jeg har idag, at det var en form for ud af kroppen oplevelse eller indtrængning af anden ånd i mit energifelt. Jævnligt mærkede jeg, at der var noget på værelset, der ville i kontakt med mig. Det betød, at jeg mange nætter gemte mig under dynen for at beskytte mig selv og kun lige havde næsen udenfor. Jeg fortalte det aldrig til nogle.

 

Jeg har altid mærket, at der ligger mere under end, hvad det blotte øje kan se. Derfor stillede jeg ekstrem mange spørgsmå op igennem min opvækst, hvilket drev, især, min mor til vanvid.

Jeg følte ofte, at det mennesker sagde/gjorde, ikke stemte overens med det, jeg mærkede, men at årsagen var bundet i noget dybere.

Jeg forstår idag, at min sjæl bar på en visdom, som ikke kunne kobles på mit børnesind og den fortælling, jeg fik fra de voksne. Det skabte mange indre konflikter i min krop og mit sind, at det jeg vidste/fornemmede ikke altid blev bekræftet. Jeg lukkede langsomt ned for, at det jeg mærkede kunne være sandt, og min ellers skarpe intuition og mit sansesystem blev undertrykt og erstattet af usikkerhed og overanalyse.

 

Jeg har altid haft en stor retfærdigheds sans og stået op for de mere svage/udfordrede sjæle, som jeg stod klar til at hjælpe og beskytte. Mit omsorgsgen og min empati var stor.

 

Mine teenager år var en udfordring. Med min stærke personlighed, retfærdighedssans og alligevel enormt sensitive energi, stillede jeg op til mange knobs.

Min ærlige, gennemskuede og ligefrem facon, føltes ikke altid som en “blessing”. Mit selvværd led et knæk og min daværende oplevelse af mennesker, ledte mig til et sted indeni, hvor jeg lærte at pakke mig selv væk og opbygget et skjold om mit hjerte. Et skjold som jeg sidenhen har brugt mange timer og energi på at heale, både for mig selv og den karma der ligger i mine forfædre og slægts generation. 

 

I dag ved jeg, at alle udfordringer er gaver og visdom, som vi kan bruge til at inspirere andre og hjælpe til, at leve livet tro mod deres dybeste værdier og fornemmelse. Faktisk er sidste led i selvhealing af dit dybeste sår/traume at give det videre til andre. Da er cyklussen fuldendt og karma forløst.

Jeg tror på, at når vi lukker sider eller dele af os selv over længere tid, så bliver vi, i værste tilfælde deprimeret eller angste, fordi det vil føles usandt eller ligefrem meningsløst, at leve med uudnyttet potientale indeni, eller som en tillært persona.

 

Vi er ikke skabt til at passe ind. Vi er skabt til at stå ud og lyse, med hver vores unikke historie og energi. Jo mere tydelige vi kan være med os selv, jo flere kan vi vise vejen for og hjælpe hinanden på rejsen “hjem.” Når alt kommer til alt er vi ikke så forskellige, som vi går og tror.

 

Min personlige og spirituelle udvikling er sket gradvist. En livskrise i starten af 30’erne satte for alvor skub i tingene. Jeg tog ansvar for mit liv og satte skarp kurs mod at heale mig selv og derved opnå større indre ro, formål og frihed. Det man kalder fra karma til Dharma.

 

Uddannelser, meditation/yoga, daglig dedikation til egen praksis og især i min rolle som mor, har gjort, at jeg i dag er landet dybere i min krop og derigennem er åbnet for en højere bevidsthed. 

 

“Vil du gå højt, skal du gå dybt. Spiritualitet starter i kroppen”

-Nene Mollie Aagaard

 

 

Min historie er grobunden for mit kald. Den har skabt et solidt fundament til min passion for det arbejde, jeg udlever i min klinik i dag. 

Hvor kommer min passion for hudpleje fra?

 

Min interesse for hud og hudpleje startede allerede i mine teenageår. Som ung døjede jeg, som så mange andre unge, med uren, hormonel hud. Som uvidende pubertetspige tyede jeg til kradse midler og symptombehandlinger, der, som plaster på såret, kunne fikse mine problemer hurtigt. Løsninger blev receptpligtige cremer og salver, stærke østrogenprægede P-piller, overdrevet solarieforbrug og timevis af prikken og pillen foran spejlet derhjemme.

I dag forstår jeg årsagen til mine hudproblemer. Hormonel ubalance med alt for mange kamp- og flugtinstinkter og et følelseskaos i min mave, som resulterede i ekstrem træg fordøjelse og mavesmerter, kombineret med forkert hudpleje.

Jeg elsker, at min egen erfaring, og mit arbejde med mange forskellige mennesker og deres hudproblematikker, kan blive ved med at give mig blod på tanden og hjælpe andre. Mennesket, hvor huden er et lille element, er for mig ikke blot en interesse, men en kæmpe passion og livsmission. Jeg elsker at hjælpe folk på vej - ikke kun til et smukkere udseende, men til et gladere og sundere selv.

          "Kunsten er at turde mærke sig selv - af det kommer din indre power"

-Nene Mollie Aagaard

Jeg er uddannet:

  • Kundalini essens yogalærer

  • Grundkursus i astrologi

  • Clairvoyant og englekortslæser

  • Heart coach

  • Holistisk hudterapeut

  • Healer

  • Kosmetiker

  • Fitness instruktør

  • Frisør

I 3,5 år var jeg partner og ejer af klinikken Englehud Face & Wax, på Amager. Efter barsel med min søn ældste søn, valgte jeg at sælge min andel og påbegynde et nyt eventyr.

Hud og sjæl blev startskuddet, til min nuværende klinik; Fri Sjæl.

Jeg har hele tiden mærket efter og fulgt min passion om at arbejde med mennesker på et mere helhedsskabende og spirituelt plan. Min tilgang til mennesket, med sjælen i fokus, omfavner alt det, jeg elsker at lave og er rigtig god til. 

bottom of page