top of page

Acerca de

Candy bomuld

Velkommen til mit univers

Jeg er så glad for, at du har fundet vej hertil fordi, det betyder, at jeg kan hjælpe dig

Hvad er Fri Sjæl?

 

I min klinik tilbyder jeg healing og støtte til din spirituelle udvikling, samt resultatskabende holistiske skønhedsbehandlinger.

Mit håndværk indenfor hud og hudpleje, bygger på mere end 15 års erfaring.  De sidste 6 år med intenst fokus på også, at løfte og hjælpe modige sjæle i form af personlig og spirituel guidens og støtte. 

Når jeg arbejder med huden og kroppen generelt, er det for mig som at læse et landkort, der inviterer til fortællingen om historien bag. De ydre symptomer, du oplever, er nemlig blot en energi, der kalder på opmærksomhed og healing et dybere sted i dig.

Jeg har en unik evne til at se tingene i et nyt perspektiv, som vil give dig flere muligheder for udvikling og frihed. Min iver og entusiasme for fremgang og forvandling gør, at jeg er super god til at motivere og skabe lethed og glæde - også i svære situationer og mentalt tunge tilstande.

 

Jeg bruger altid mine healerevner og stærke intuition til at mærke dig for at kunne give den mest effektive behandling og bedste vejledning.

Ord jeg ofte hører fra mine klienter er, at de føler en langt større indre ro og afklarethed efter behandling, en følelse af at være mødt og set for den de er, og at jeg skaber et trygt og nærværende rum, hvor der er plads til, at alt kan folde sig ud.

Mit kald er at hjælpe dig med at heale, så du kan være glad og føle dig fri, både i dit indre og med din hud

 

Har du brug for en uforpligtende samtale omkring, hvordan jeg kan hjælpe dig, så send mig en sms på tlf. 26828288 og jeg vil ringe dig op, hvis du ønsker det. 

Mette Jørgensen Fri Sjæl

Op i vibration og tillid - ud af frygt og begrænsning

 

Jeg har selv gået vejen. Fra dårlig hud til god hud, fra ikke at være "vågen", til at "vågne". De sidste 10 år har for mig været en intens bevidsthedsudvidende healingsrejse, hvor jeg har erfaret og integreret spirituelle værktøjer, som idag har givet mig en forstærket åndelige forbindelse,  jeg ønsker at videregive til dig.

I mit univers er der kun et meget fint slør mellem den åndelige og den fysiske verden. Jeg arbejder derfor i overbevisning om, at alt er skabt, og sker, af en årsag. Og den årsag kan jeg hjælpe dig med at opdage og derved give dig den gave, at du bedre kan forstå dig selv. Jeg har et ønske om for dig, at du må opleve, at livet kan være let, og at du ikke behøver at kæmpe. Jeg kan hjælpe dig med at opdage, at livet udfolder sig præcis, som det er meningen, i rette tid og sted.

 

Jeg ved, fra mit eget liv, at når jeg slipper kontrollen og overgiver mig i tillid til "den større plan", så falder alting let på plads i et naturligt og perfekt skabt mønster. Højst sandsyneligt noget jeg aldrig selv, ville ku' have regnet ud. Og det er dér, jeg gerne vil hjælpe dig hen.

Tro mig når jeg siger, at mirakler er mulige. Lad mig hjælpe dig til at få øje på dem.

Jeg glæder mig til, at hjælpe dig til indre og ydre balance, og at støtte dig i din spirituelle udvikling og healingsproces.

 

Læs om Next Level Ansigtsbehandlinger

Læs om Healende Sjælebehandlinger

bottom of page