top of page
Heale.jpg

Hvad er healing?

Healing betyder at gøre hel.

 

Healing er bevidst energiformidling og er en af verdens ældste behandlingsformer.

Alt er energi. Alle vores celler i kroppen, alt hvad der foregår indeni os og udenfor os er energi. Nogle kalder det udstråling, andre kalder det vibrationer, frekvenser, lys osv.

Vi kender alle sammen til, at man kan føle sig draget mod nogen eller noget. Det kan både være mennesker, stemninger, dyr, farver, musik,  steder osv. De færreste mennesker tænker dog over, hvad det egentlig er, der gør, at de føler denne tiltrækning. Svaret er simpelt. Det er energi.

Ligeså forskellige vi er som mennesker, ligeså forskelligt vil folk respondere på de energier, de møder på deres vej. Netop derfor er det vigtigt at mærke efter, hvad det er, du føler dig tiltrukket af. Det er nemlig et sikkert tegn på, at det er dér, du skal hen.

Derfor er jeg også sikker på, at der er en grund til, at du læser med her. 

Hvordan fungerer det?

 

Healing fungerer på den måde, at jeg, som behandler, kanaliserer og viderefører energi fra universet til at genoprette din krops balance. Herigennem vil du opleve større selvforståelse, bevidsthed og grounding. Helt lavpraktisk kan man sige, at kroppens nervesystem afstresses gennem healing, hvilket giver cellerne mulighed for at genopbygge og optimere immunforsvaret og den indre balance.

Metoden dertil sker ved fysisk at lægge hænder på kroppen/ansigtet, ved bevægelser udenfor kroppen, også kaldet auraen, og via tankens kraft. Det kan lyde meget abstrakt, men sandheden er, at vi mennesker indeholder så mange lag af vibrationer, at det i sig selv kan være helende blot at blive bevidst om dem.

Healing er hverken hokus pokus eller religion. Healing er en støttende behandling til menneskets kerne, udvikling og livsproces.

Praktisk Info

Afhængig af problemstillingen vil supplerende øvelser til hjemmebrug virke forstærkende for din healingsprocesFor maksimal dybdegående effekt anbefaler jeg et forløb på minimum 3 behandlinger. Intervallet kan være alt fra 2-6 uger afhængig af udfording og behov.

Undlad at drikke alkohol eller tage euforiserende stoffer før og efter en healing og sørg for at drikke tilstrækkelig med vand.

Der er ingen bivirkninger eller aldersgrænse for healing.

bottom of page